Έρωτας, από τον Ήλιο έως τον Πλούτωνα

eros-LEFKOMA-georgop

Έρωτας, από τον Ήλιο στον Πλούτωνα – ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Έρωτας . . . , αυτός που ταλανίζει τους ανθρώπους και τους εκσφενδονίζει, από την μια στιγμή στην άλλη, από το πυρωμένο άρμα του Απόλλωνα στις παγωμένες κοτρώνες του Άδη και αντίστροφα… Από τον Πλούτωνα που περιπλανάται σκοτεινός και μόνος στις παρυφές του κόσμου μας έως το κέντρο του, τον ζωογόνο Ήλιο… Από το άπλετο Φως, στο απόλυτο Σκοτάδι…

Οι “Διαδρομές Τέχνης” ξεκινούν την δημιουργία και έκδοση Ομαδικού Καλλιτεχνικού Λευκώματος/Βιβλίου με θέμα “Έρωτας: Από τον Ήλιο έως τον Πλούτωνα” και καλούν Εικαστικούς, Φωτογράφους, Συγγραφείς και Ποιητές να συμμετάσχουν με επιλεγμένες δημιουργίες τους, σχετικές με το θέμα του λευκώματος, με σκοπό την προβολή και ανάδειξη του έργου τους σε ευρύτερο κοινό.

Το Ομαδικό Λεύκωμα “Έρωτας: Από τον Ήλιο έως τον Πλούτωνα” θα εκδοθεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και θα διατεθεί ΔΩΡΕΑΝ στο κοινό σε ψηφιακή μορφή e-book. Επίσης θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του λευκώματος στο κοινό, σε επιλεγμένο εικαστικό χώρο. Ο χώρος και ο χρόνος της παρουσίασης θα γνωστοποιηθούν μετά το κλείσιμο των συμμετοχών.

Τα έργα των εικαστικών και φωτογράφων που θα συμμετάσχουν στο λεύκωμα, θα αναρτηθούν στην σελίδα των “Διαδρομών Τέχνης” στο facebook. Από αυτά θα επιλεγεί το έργο με τα περισσότερα like ως εξώφυλλο του λευκώματος.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 15€ ανά έργο. Η συμμετοχή θεωρείται έγκυρη με την κατάθεση του αντιτίμου στον λογαριασμό των Διαδρομών Τέχνης (Εθνική Τράπεζα, IBAN: GR7901101480000014800149313, δικαιούχος: Διαδρομές Τέχνης).

Η παρουσίαση των καλλιτεχνών στο λεύκωμα θα είναι κατά αλφαβητική σειρά.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
μέχρι Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ
• στο e-mail: info@diadromestexnis.com
με μήνυμα στη σελίδα “Διαδρομές Τέχνης” στο faceboοkwww.facebook.com/diadromestexnis

Πληροφορίες Συμμετοχής στο Λεύκωμα:

[ 1 ] – Εικαστικοί
Το Ομαδικό Λεύκωμα “Έρωτας: Από τον Ήλιο έως τον Πλούτωνα” θα περιλαμβάνει έργα εικαστικών και σύντομο βιογραφικό τους. Κάθε έργο θα καταλαμβάνει μία σελίδα μεγέθους Α4, στην οποία θα αναγράφεται και το όνομα του καλλιτέχνη. Τα βιογραφικά σημειώματα θα είναι συγκεντρωμένα κατά αλφαβητική σειρά στις τελευταίες σελίδες του λευκώματος. Όσοι εικαστικοί επιθυμούν να πάρουν μέρος στην έκδοση, μπορούν να στείλουν προς επιλογή μέχρι τρία (3) έργα τους σε υψηλή ανάλυση (τουλάχιστον 300 dpi), ένα σύντομο βιογραφικό τους (μέχρι 200 λέξεις σε μορφή κειμένου) και στοιχεία επικοινωνίας μέχρι και την Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016.

[ 2 ] – Φωτογράφοι
Το Ομαδικό Λεύκωμα “Έρωτας: Από τον Ήλιο έως τον Πλούτωνα” θα περιλαμβάνει έργα φωτογράφων και σύντομο βιογραφικό τους. Κάθε έργο θα καταλαμβάνει μία σελίδα μεγέθους Α4, στην οποία θα αναγράφεται και το όνομα του καλλιτέχνη. Τα βιογραφικά σημειώματα θα είναι συγκεντρωμένα κατά αλφαβητική σειρά στις τελευταίες σελίδες του λευκώματος. Όσοι φωτογράφοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στην έκδοση, μπορούν να στείλουν προς επιλογή μέχρι τρία (3) έργα τους σε υψηλή ανάλυση (τουλάχιστον 300 dpi), ένα σύντομο βιογραφικό τους (μέχρι 200 λέξεις σε μορφή κειμένου) και στοιχεία επικοινωνίας μέχρι και την Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016.

[ 3 ] – Λογοτέχνες
Το Ομαδικό Λεύκωμα “Έρωτας: Από τον Ήλιο έως τον Πλούτωνα” θα περιλαμβάνει μικρά κείμενα λογοτεχνών και σύντομο βιογραφικό τους. Κάθε λογοτεχνικό κείμενο θα καταλαμβάνει μία σελίδα μεγέθους Α4, στην οποία θα αναγράφεται και το όνομα του συγγραφέα. Τα βιογραφικά σημειώματα θα είναι συγκεντρωμένα κατά αλφαβητική σειρά στις τελευταίες σελίδες του λευκώματος. Όσοι συγγραφείς επιθυμούν να πάρουν μέρος στην έκδοση, μπορούν να στείλουν μέχρι τρία (3) μικρά κείμενά τους (ή αποσπάσματα κειμένων), ένα σύντομο βιογραφικό τους (μέχρι 200 λέξεις σε μορφή κειμένου) και στοιχεία επικοινωνίας μέχρι και την Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016.

[ 4 ] – Ποιητές
Το Ομαδικό Λεύκωμα “Έρωτας: Από τον Ήλιο έως τον Πλούτωνα” θα περιλαμβάνει έργα ποιητών και σύντομο βιογραφικό τους. Κάθε ποιήμα θα καταλαμβάνει μία σελίδα μεγέθους Α4, στην οποία θα αναγράφεται και το όνομα του ποιητή. Τα βιογραφικά σημειώματα θα είναι συγκεντρωμένα κατά αλφαβητική σειρά στις τελευταίες σελίδες του λευκώματος. Όσοι ποιητές επιθυμούν να πάρουν μέρος στην έκδοση, μπορούν να στείλουν μέχρι τρία (3) ποιήματά τους, ένα σύντομο βιογραφικό τους (μέχρι 200 λέξεις σε μορφή κειμένου) και στοιχεία επικοινωνίας μέχρι και την Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016.